Evenimentul Zilei > Monden > Harry și Meghan ar fi cumpărat cel mai scump şi luxos conac din Malibu. Foto 
Harry și Meghan ar fi cumpărat cel mai scump şi luxos conac din Malibu. Foto 

Harry și Meghan ar fi cumpărat cel mai scump şi luxos conac din Malibu. Foto 

În urmă cu o săptămână, o postare pe Instagram anunța că ducii de Sussex au cumpărat vila pentru 14 milioane de dolari. Moșia este foarte bine izolată şi ar fi cea mai scumpă de pe piaţă la ora actuală.

Visul american al prințului Harry și al lui Meghan Markle prinde viață: cuplul și-ar fi cumpărat recent un conac în Malibu. Cei doi ar fi ales fosta vilă a lui Mel Gibson, o proprietate de vis amplasată pe dealurile californiene.

Casa a fost scoasă pe piață în urmă cu câteva luni pentru 14,5 milioane de dolari. Vila, în stil rustic, a fost recent renovată. Are 610 metri pătrați și constă din cinci dormitoare, cinci băi, o bucătărie imensă, sală de gimnastică echipată și două piscine.  Grădina cu terasă are 2,2 hectare cu o priveliște splendidă spre Oceanul Pacific, după cum puteţi remarca din imaginile de mai jos.

Pe lângă frumusețea incontestabilă a proprietății, Harry și Meghan vor fi bine protejaţi de ochii curioşilor

Vecinii spun că zona este mai sigură și mai greu de atins decât zona militară din „Fort Knox” (Fort Knox este un post al armatei Statelor Unite în Kentucky  – utilizat pentru a adăposti o mare parte din rezervele oficiale de aur ale SUA).

Săptămâna trecută, un agent imobiliar din zonă, Andrea Pilot, a raportat știrea cu o postare pe Instagram: „ Știri mari, prințul Harry și Meghan cumpără casa lui Mel Gibson”. Din acel moment a explodat curiozitatea jurnaliștilor britanici. Numai că postarea a fost ștearsă la scurt timp.

Vila este fabulos de frumoasă, nu există nimic asemănător la vânzare

Dar o sursă apropiată de Harry și Meghan, ar fi spus că vestea este „categoric falsă ”. Adevărat sau nu, decizia de a cumpăra o casă în Malibu nu pare ieşită din comun . Multe vedete, precum Julia Roberts, Cher și Dustin Hoffman, au ales orașul pentru liniștea de acolo şi este exact ceea ce își doresc foştii duci de Sussex: o viață departe de presa engleză și Familia Regală. Meghan Markle ar putea, în plus, să fie mai aproape de mama ei, Doria Ragland, care încă locuiește în View Park-Windsor Hills, la mică distanță de Malibu.

Prințul Harry, pe urmele mamei sale

Potrivit lui Paul Barrel, majordomul personal al lui Lady D, şi ea a vrut să se mute acolo cu iubitul de atunci Dody Al-Fayed. Un vis care a fost spulberat de moarte cruntă a celor doi în 1997 și pe care fiul său are acum ocazia să-l îndeplinească, oferindu-i lui Archie Harrison acea copilărie simplă pe care nu a putut să o aibă el la Palat, notează ilgiornale.

 Meghan Markle și Prințul Harry au fost legați de vânzarea conacului de 12 milioane de lire sterline din Mel Maxson din California
 Sussexurile se zvoneau că ar fi potențiali cumpărători ai casei Malibu cu cinci paturi
 Casa uimitoare are cinci acri de teren, două bazine și sală de sport și apartenență la un club de plajă
 Conacul de 12 milioane de lire sterline se mândrește cu această priveliște uimitoare a Oceanului Pacific
 Pentru a pune capăt lucrurilor din casa cu patru paturi Malibu a fost renovată în ultimele 18 luni
Sursa foto:  thesun.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: