Evenimentul Zilei > Actualitate > Haos la Palatul Buckingham: Principele Harry s-ar fi reapucat de băutură
Haos la Palatul Buckingham: Principele Harry s-ar fi reapucat de băutură

Haos la Palatul Buckingham: Principele Harry s-ar fi reapucat de băutură

De pare că până la urmă e vorba tot de amestecul mass-media care mai înfige un ghimpe în viaţa ducilor de Sussex.

Meghan Markle era acasă cu fiul ei Archie, în timp ce prințul Harry vizita Japonia. Prințul Harry a călătorit acolo pentru a sprijini echipa de rugby din Anglia. Fiind singur şi sătul de necazurile cu tabloidele britanice, şi-ar fi înecat amarul în alcool.

Potrivit unor surse, principele Harry ar fi căzut din nou în patima dependenţei de alcool. Citarea este din unele tabloide britanice care dau „vina” pe o sursă foarte apropiată de Meghan Markle şi Harry.

„Harry nu mai reuşeşte să facă faţă presiunilor la care este supus”

Împreună cu Meghan, au devenit victime ale presei engleze care nu-i „slăbeşte” o clipă. El încearcă să facă lumea să înţeleagă faptul că persoanele din familia regală sunt personaje obişnuite şi n-ar trebui să fie subiectul atacurilor în viaţa lor privată din cauză că sunt deţinătorii unui titlu nobiliar. Aceste mărturisiri erau necesare, mai ales că de un an de zile el cu Meghan au trăit o viaţă de coşmar din pricina mediatizării excesive, până la limita absurdului.

Harry ar fi căzut din nou în patima beţiei în timpul unei călătorii în Japonia. Meghan Markle a fost cea care a descoperit aceasta şi se pare că acum duce o luptă cu propriul soţ. Deocamdată, însă, ştirea nu a fost confirmată şi s-ar putea să fie tot nişte şopârle strecurate „nevinovat” cu intenţia clară de a intra cu tot dinadinsul în viaţa lor privată. Chiar că-ţi vine să te apuci de băutură cu aşa stres…

Meghan i-a interzis lui Harry să mai bea după venirea pe lume a lui Archie

După ce s-a născut Archie,  lui Meghan nu-i mai place ca Harry  să bea. Ducesa de Sussex i-a cerut soţului ei sa înceteze sa bea, după ce a descoperit ca era însarcinata anul trecut. În ianuarie, au informat surse regale, Markle i-a cerut soțului ei să se implice într-un stil de viață mai sănătos., notează cheatsheet.