Evenimentul Zilei > Actualitate > Haos la metrou. Un tânăr din Capitală a provocat un scandal imens
Haos la metrou. Un tânăr din Capitală a provocat un scandal imens

Haos la metrou. Un tânăr din Capitală a provocat un scandal imens

Un bărbat din Capitală a devenit vedeta zilei după ce a pornit un scandal monstru în timp ce călătorea cu metroul.

Nu se cunosc încă foarte multe date despre bărbatul care a cauzat un scandal imens la o stație de metrou din Capitală, dar din primele informații reiese că agenții de securitate au intervenit foarte repede pentru a rezolva problema, scrie Digi24.

Este vorba despre un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție, de altfel obligatorie în toate spațiile publice închise, cauzând astfel un adevărat scandal într-un metrou din București.

Deși agentul de securitate de la metrou a insistat, bărbatul a refuzat să-și pună masca și i-a adresat injurii:

Opriți istoria, cobor la stația Doamne ferește! Nu, să ții minte! Ce ești, ce meserie ai? Lăcătuș, ce ești? Ce ești de meserie? Băi, eu sunt profesor universitar și mă *** pe tot Guvernul. Eu am votat… Vrei să vorbesc pe țigănește, așa? Să ***.”

Pe perioada stării de alertă, masca de protecțe care acoperă nasul și gura este obligatorie în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

Nepurtarea acesteia este sancționată cu amendă care poate ajunge până la 2.500 de lei, în funcție de caz.


Până pe 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externate.

Nelu Tătaru, a ținut să precizeze că trebuie să ne gândim la măsuri de precauție. „Ne-am asumat odată cu relaxările și o creștere a numărului de cazuri”, a spus el. Ministrul a punctat că și în acest sfârșit de săptămână, când se așteaptă ca numărul turiștilor la mare să fie unul ridicat, autoritățile vor urmări cu atenție numărul cazurilor noi, urmând să decidă ce măsuri vor fi luate în următoarea perioadă.

„În condițiile în care lucrurile merg într-o direcție favorabilă, pregătim din 15 iunie și alte măsuri de relaxare”, a mai declarat ministrul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: