Evenimentul Zilei > Sport > Hamilton – Rangers 1-1. Ianis Hagi, scos de pe teren cu 10 minute înainte de final
Hamilton – Rangers 1-1. Ianis Hagi, scos de pe teren cu 10 minute înainte de final

Hamilton – Rangers 1-1. Ianis Hagi, scos de pe teren cu 10 minute înainte de final

Rangers a remizat surprinzător, scor 1-1, pe terenul ultimei clasate în Premiership, Hamilton. "Lanterna roșie" a dat lovitura în minutul 90+5.

Rangers a remizat surprinzător, scor 1-1, pe terenul ultimei clasate în Premiership, Hamilton. „Lanterna roșie” a dat lovitura în minutul 90+5.

În ciuda pasului greșit de la Hamilton, trupa lui Steven Gerrard s-a distanțat din nou la 21 de puncte de rivala Celtic. După o primă repriză albă, ocaziile au început să apară în actul secund. Cele mai mari șanse le-au aparținut gazdelor, însă goalkeeper-ul McGregor a fost la post.

Ianis Hagi a fost titluar

Ianis Hagi a fost titular, însă nu a strălucit precum a făcut-o în runda precedentă, iar tehnicianul lui Rangers a decis să-l înlocuiască în minutul 79 cu Wright. La un minut după ce Hagi Jr. a ieșit de pe teren, s-a marcat primul gol al meciului. McMann și-a trimis balonul în proprie poartă, după o acțiune a lui Davis.

Egalare înaintea ultimului fluier

În al cincilea minut de prelungiri, golgheterul lui Hamilton, Callachan a dat lovitura și a adus un punct nesperat echipei sale.

Rangers speră să-și continue parcursul fără greșeală din Premiership și pe terenul ultimei clasate, Hamilton. Trupa lui Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul cu 75 de puncte, 20 peste rivala Celtic. De partea cealaltă, gazdele de astăzi au adunat doar 19 puncte.

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în ultima partidă de campionat, câștigată în fața lui St. Johnstone, 1-0, și va începe, cel mai probabil, din primul minut jocul cu Hamilton. Rangers a câștigat nouă din ultimele 10 confruntări directe cu Hamilton și a pierdut o singură dată.

Cel mai bun marcator al lui „Gers” este Tavernier, cu 12 goluri, în timp ce Callachan este golgheterul gazdelor, cu șase reușite. Ianis Hagi a ajuns la cota patru în acest sezon de Premiership, scrie Digisport.