Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, AVERTIZATĂ de Ilie Năstase: „Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher”
Halep, AVERTIZATĂ de Ilie Năstase: „Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher”

Halep, AVERTIZATĂ de Ilie Năstase: „Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher”

Simona Halep a ales să petreacă o săptămână în Alpii austrieci, pentru a practica snowboarding-ul. Gestul ei nu a fost pe placul lui Ilie Năstase.

Fostul tenismen consideră că că decizia Simonei a fost una destul de riscantă şi a făcut o paralelă cu cazul lui Michael Schumacher.

Eu ştiu că pe timpul nostru, fiind asiguraţi, aveam voie să facem toate sporturile din lume, mai puţin motociclism şi schi. Acum eu nu ştiu cu cine are ea contract? Dacă aş fi eu, aş pune în contract să nu faci schi. Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher. Acum dacă ea schiază bine, nu e o problemă, dar dacă nu prea ştii, e periculos, există riscurile astea. Poate e plăcerea ei să facă schi şi poate o face bine, ea ştie mai bine. E riscant totuşi, depinde cât de bine ştii să schiezi, dacă nu, riscul e mare”, a declarat Năstase, pentru News.ro.

Amintim că, Michael Schumacher (49 de ani), septuplul campion mondial la Formula 1, a suferit un accident teribil la cap, la schi, în decembrie 2013. După multe luni petrecute în comă, și după numeroase operații suferite, legendarul pilot german a fost mutat din spitale în propria locuință din Gland (Elveția), unde este îngrijit și astăzi de specialiști în neurologie.