Sevilla, Anderlecht, Standard Liege și AS Roma sunt cluburile care și-au trimis scouterii pentru a se convinge de calitățile lui Ianis Hagi. Însă, fiul lui Gheorghe Hagi are șanse mari de a-i călca pe urme „Regelui”, și de a ajunge la Galatasaray Istanbul. Presa turcă a anunțat că Gică Hagi va purta o discuție decisivă cu Fatih Terim pentru pentru transferul lui Ianis la gruparea „Cim Bom Bom”, jucător cu dublă cetățenie, atât română, cât și turcă.

„Legendarul Gheorghe Hagi se va întâlni, la finalul acestui sezon, cu Fatih Terim, pentru a discuta transferul fiului său la Galatasaray. Ianis Hagi este primul nume de pe agenda clubului galben-roșu.

Fiul lui Gheorghe Hagi, care i-a câștigat pe suporteri cât timp a jucat la Galatasaray, ar putea îmbrăca tricoul purtat de tatăl său.

Românul a fost transferat o perioadă de Fiorentina, dar s-a întors la Viitorul. Acum, vrea o nouă provocare în carieră. Și vrea să-i calce pe urme tatălui său”, scriu jurnaliștii de la Aksam. „Doi prieteni vechi își dau mâna”, au mai notat turcii, care dau ca sigură mutarea.