Evenimentul Zilei > Actualitate > Hagi, despre cel mai MARE REGRET al carierei: „M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus”
Hagi, despre cel mai MARE REGRET al carierei: „M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus”

Hagi, despre cel mai MARE REGRET al carierei: „M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus”

Gheorghe Hagi (53 de ani), fostul mare decar al naționalei României, a mărturisit că a avut oferte din Premier League de-a lungul carierei de jucător, dar regretă și astăzi că nu le-a onorat.

„Regele” a sclipit cu evoluțiile sale atât în Italia, la Brescia, cât și în Spania, la „granzii” Real Madrid și Barcelona, iar perioada petrecută la Galatasaray a fost de poveste. Însă, Gică Hagi și-a fi dorit să joace și pe prima scenă a fotbalului englez, dar a refuzat echipe ca Tottenham Hotspur și Newcastle United, cluburi ce l-au ofertat înainte și după perioada petrecută la FC Barcelona.

Aveam Anglia (n.r. – înainte de Barcelona), îmi pare rău că nu m-am dus. Şi după aceea am avut Anglia, şi când am plecat de la Barca. Am avut Newcastle, Kevin Keegan m-a vrut, era unul dintre idolii mei, s-a dus în Germania la Bayern. M-a dorit, era la Newcastle, au vrut să mă ia, nu am acceptat, m-am dus la Galata până la urmă, pentru că erau mai mulţi bani. Atunci am ales banii. Am cerut salariu mai mare, nu a vrut să îmi dea şi atunci m-am dus la cine mi-a dat mai mult”, a mărturisit Hagi, potrivit Telekom Sport.