Hagi are zilele numărate la Galatasaray Istanbul

Hagi are zilele numărate la Galatasaray Istanbul

Formaţia "Cim Bom Bom" a pierdut iarăşi în campionat, iar suporterii s-au revoltat împotriva conducătorilor, a jucătorilor şi a antrenorilor.

Gheorghe Hagi pare să fi scăpat frâiele din mână la echipa turcă de fotbal Galatasaray Istanbul. Gruparea "Cim Bom Bom" a pierdut sâmbătă seară meciul de campionat de pe teren propriu în faţa codaşei Genclerbirligi, care i-a administrat un sec 2-0. Cu doar 20 de puncte, Galata ocupă o poziţie de mijloc în clasament, fapt care i-a nemulţumit pe suporteri.

La sfârşitul meciului de sâmbătă, spectatorii au aruncat cu scaune spre terenul de joc şi i-au înjurat pe jucători şi pe conducători. Nici Hagi n-a scăpat. Fanii i-au cerut demisia românului, după ce, la începutul partidei, i-au cântat refrenul "I love you, Hagi!", apoi câţiva dintre ei s-au strâns la cantonamentul din selectul cartier Florya, unde au protestat timp de câteva minute.

Se plânge că are mulţi jucători accidentaţi

Ne puteți urmări și pe Google News

Hagi nu se consideră principalul vinovat pentru situaţia jenantă în care se găseşte Galatasaray în campionat, mai ales că a preluat echipa la mijlocul sezonului. Cel mai mare fotbalist român dă vina pe accidentările care i-au decimat lotul.

"N-am folosit două etape la rând aceeaşi formulă de echipă. Am avut mereu accidentaţi. N-am nici vârf de atac, fiindcă nu-l pot folosi pe Baros", s-a plâns Hagi, care ieri a condus un antrenament de recuperare. Soarta "Regelui" la Galata depinde de ultimele jocuri din acest an, unul în campionat, cu Konyaspor, şi altul în Cupa Turciei, cu Gaziantepspor.

Românul n-a reuşit să facă pasul spre marea performanţă în antrenorat, iar după un început în care s-a purtat cu mănuşi cu fotbaliştii de la Galata, acum s-a "dat" la ei. Iar dacă va fi lăsat la echipă şi din iarnă, pe mulţi îi va da afară! Primul intrat în colimator a fost coordonatorul Misimovici, de aportul căruia n-a fost mulţumit şi pe care l-a exilat la echipa a doua. Şi australienii Harry Kewell şi Lucas Neil i-au făcut probleme, după ce şi-au exprimat dorinţa de a pleca mai repede în vacanţă. "Toată lumea va sta aici!", le-a ordonat Hagi.

"Hagi trebuie să scape de jucătorii care câştigă nemeritat de mulţi bani", a indicat ieri Ioan Becali (impresar fără licenţă FIFA) o altă "bubă" de la Galata.

"Ce să caute Bogdan Stancu la Galatasaray? Gică Hagi nu ia jucători care încă n-au confirmat în străinătate. Nu se leagă aiurea la cap.", CRISTI NYAZI, prieten al lui Gică Hagi

VIITOR

Nu aduce niciun fotbalist român

Presa turcă susţine că Galata se va întări în această iarnă, dacă la cârma echipei va fi păstrat Gică Hagi, cu fotbalişti români din Liga I. Cel mai vehiculat nume este cel al stelistului Bogdan Stancu. Varianta este negată ferm de prietenii "Regelui". "Ce să caute Bogdan Stancu la Galatasaray? Gică Hagi nu ia jucători care încă n-au confirmat în străinătate. Nu se leagă aiurea la cap", ne-a declarat ieri Cristi Nyazi, care îi stă alături lui Hagi la Istanbul.