Evenimentul Zilei > Sport > Hagi a răbufnit. Cuvinte grele pentru Genk. „Întrebi de ce și nu găsești răspuns”
Hagi a răbufnit. Cuvinte grele pentru Genk. „Întrebi de ce și nu găsești răspuns”

Hagi a răbufnit. Cuvinte grele pentru Genk. „Întrebi de ce și nu găsești răspuns”

Gigă Hagi și-a arătat indignarea pentru că fiul său, Ianis, nu a mai prins nicio partidă la echipa Genk. El a declarat că nu știe ce s-a întâmplat și de ce fiul său este tratat în acest mod.

„Dintr-o dată, nu știu ce s-a întâmplat. Nici el nu înțelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă și pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câștigă cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câștigat.”, a declarat Hagi.

El a adăugat că nu există niciun răspuns pentru atitudinea echipei, iar această pauză impusă îi afectează cariera lui Ianis.

„Nu e problemă că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poți să nu joci, că ești obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poți să dispari. Atunci, dacă se întâmplă așa, e ceva… Întrebi de ce și nu găsești răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creștere. Evoluțiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine”, a declarat Hagi, pentru telekomsport.ro.