Evenimentul Zilei > Actualitate > Hackerii au spart e-mailul celei care procura minore pentru pedofilul Jeffrey Epstein
Hackerii au spart e-mailul celei care procura minore pentru pedofilul Jeffrey Epstein

Hackerii au spart e-mailul celei care procura minore pentru pedofilul Jeffrey Epstein

Hackerii au piratat e-mailurile personale ale lui Ghislaine Maxwell şi au stârnit temeri printre cei care au fost apropiaţi de Jeffrey Epstein. Inclusiv prințul Andrew ar putea primi o mare lovitură.

Poşta electronică a lui Ghislaine Maxwell a fost piratată de infractorii cibernetici în plin scandalul din jurul prieteniei prințului Andrew cu Epstein. Aceasta a fost acuzată public că a procurat fete tinere pentru Jeffrey Epstein, potrivit documentelor legale publicate de The Telegraph.

E-mailurile dintre Maxwell și persoane importante, inclusiv ducele de York, ar putea fi făcute publice

Scrisoarea în care se relatează acest fapt a fost trimisă de avocatul lui Maxwell, Ty Gee, pe 5 decembrie către judecătoarea Loretta A. Preska de la tribunalul federal din New York, dar a fost făcut publică situaţia abia săptămâna trecută. Scrisoarea se referă la materialele care ar  trebui să rămână sigilate şi mai scrie:Hackerii au atacat calculatorul gazdă”. Mai mult, atacul poate avea implicații grave asupra prințului Andrew, după ce în decembrie a fost dezvăluit că ducele de York a făcut schimb de e-mailuri cu Maxwell în 2015 despre Giuffre (tânăra abuzată).

În acel email Maxwell şi fiul Reginei au discutat despre Giuffre

În ciuda negărilor din partea prințului Andrew că nu a întâlnit-o niciodată pe adolescenta de atunci și că o fotografie cu ei împreună a fost trucată, iată că apar noi date care-l contrazic.

Reamintim că Giuffre susține în acuzaţiile sale că a fost forțată să facă sex cu prințul Andrew de trei ori la conacul lui Epstein. Ea a spus că miliardarul pedofil a traficat-o în timp ce era minoră și a abuzat-o de-a lungul anilor. Prințul Andrei a negat toate acuzaţiile.

E-mailurile lui Maxwell, 58 de ani, ar putea fi vândute sau publicate

Telegraph a raportat că Maxwell a folosit un server de mail secret, și nu un serviciu precum Google. Cu toată securizarea, hackerii au reuşit să-i spargă contul, iar acum lumea se întreabă ce vor face cu datele obţinute din poşta electronică.

Epstein, în vârstă de 66 de ani, s-a spânzurat în celula sa din închisoarea din New York, pe 10 august 2019, în timp ce se confrunta cu acuzații de trafic de sex cu copii.