Evenimentul Zilei > Politica > Cozmin GUŞĂ a DEZVĂLUIT pe cina va susţine Partidul REALITATEA la PREZIDENŢIALE. Breaking News
Cozmin GUŞĂ a DEZVĂLUIT pe cina va susţine Partidul REALITATEA la PREZIDENŢIALE. Breaking News

Cozmin GUŞĂ a DEZVĂLUIT pe cina va susţine Partidul REALITATEA la PREZIDENŢIALE. Breaking News

Analistul politic Cozmin Guşă a declarat că Partidul Realitatea a decis pe cine va susţine la alegerile prezidenţiale din acest an.

Întrebat pe cine va susține Partidul Realitatea la alegerile prezidențiale, analistul politic, Cozmin Gușă a declarat: 
”Partidul nostru nu va susține niciun candidat al baronilor, cum este Dragnea, sau un candidat de tip securistic, cum ar fi din punctul meu de vedere Cioloș sau chiar Victor Ponta, care a acceptat consultanța fostului adjunct de la SIE. Așadar, chiar dacă l-am critica pe Klaus Iohannis, Partidul Realitatea nu îl poate susține decât pe aceasta. Dar această poză ne arată că astăzi niciun alt candidat, în afară de Dragnea și Iohannis, nu are șanse de turul al doilea. Tăriceanu a devenit un tip obedient în urma evenimentelor de la finalul anului trecut. Strategia lui Dragnea a funcționat, în condițiile în care nu s-a dat votul final de aprobare sau neaprobare a urmăririi penale. Deci, este la mâna lui Dragnea. Cioloș, neavând structură politică, este disperat după o fuziune sau alianță cu USR-ul, care are niște structuri pentru europarlamentare, dar neavând nicio posibilitate să angreneze lideri politici locali, va avea mari probleme să treacă pragul elector. Iar Victor Ponta, dacă o să candideze el sau altcineva din partea lui, în afara unor lideri de la PSD care nu pot să se organizeze pentru că pâine și cuțitul se află la Dragnea și Viorica Vasilica, nu va putea decât cu mare greutate să treacă pragul electoral la europarlamentare. O să fie o mare problemă și la prezidențiale. Și chiar ALDE va avea probleme pentru că în acest moment Tăriceanu, neavând structuri locale, este la mâna lui Dragnea. Poza momentului ne arată că o finală prezidențială între Klaus iohannis și Liviu Dragnea”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.