Evenimentul Zilei > Justitie > Mărturie terifiantă din „Casa Sfântă”, sediul sectei Cercul, din Târgu Mureș. „Guru” Apostolache folosea tinere actrițe ca sclave sexuale și mână de lucru la zidărie
Mărturie terifiantă din „Casa Sfântă”, sediul sectei Cercul, din Târgu Mureș. „Guru” Apostolache folosea tinere actrițe ca sclave sexuale și mână de lucru la zidărie

Mărturie terifiantă din „Casa Sfântă”, sediul sectei Cercul, din Târgu Mureș. „Guru” Apostolache folosea tinere actrițe ca sclave sexuale și mână de lucru la zidărie

Publicăm mărturia unei tinere ajunsă sclavă sexuală în „Cercul” din Mureș, secta păstorită de „guru” Sebastian Apostolache. Fata a fost eliberată cu ocazia perchezițiilor DIICOT de la sfârșitul săptămânii trecute la mai multe adrese din județul Mureș.

Mărturia fetei face referire la mai multe personaje și evenimente din viața comunității din jurul lui Apostolache. Acesta, în vârstă de 60 de ani, este un coregraf ajuns „maestru spiritual” pentru un grup de admiratoare din Târgu Mureș. Principala sa colaboratoare pare a fi o angajată a Universității de Arte, Nușa Kelemen. Aceasta și-a dat fiica pe mâna maestrului acum 8 ani, când fata, Villa, avea 11 ani. Acum și Villa e cercetată, ea ajutând la racolarea altor tinere. Fetele racolate erau studente la Universitatea citată.

Casa din Eremitu e a părinților altei membre a grupării, Sinoai Ildiko. Ea era un fel de „administrator” al grupului, dispunând de banii strânși din ce primeau fetele de la părinți sau de banii câștigați prin alte activități. O altă apropiată a lui Apostolache este Papai Marta. Se pare că ea este cea mai veche „ucenică” a lui. În dosar apare și o „filieră” austriacă, reprezentată printr- o vieneză. Apostolache a lucrat o perioadă la un teatru din Viena.

„Făcea soarele să răsară”

Iată mărturia, consemnată de anchetatori vineri, imediat după percheziții.

Sebi mi-a spus că trupul lui este un ,,recipient’’ vizitat periodic de ,,entități superioare’’, pe nume Cehovi și chiar și de spiritul lui Iisus Cristos. Acest lucru mi l-a spus șoptit la ureche, motivând că în permanență este urmărit de alte entități negative.(…)

Eram astfel antrenată, încât să fiu atentă la cele mai mici lucruri și așa mi se păreau că apar miracole. Aveam ideea clară din spusele lui și ale lui Nușa că Sebi știe tot și că unde este el, este binele suprem. Toate aceste lucruri se întâmplau pe fondul credinței mele în Iisus, în care eu am fost crescută de părinți.

Cehov 7 și „Femeia Păun”

Într-un final, Sebi mi-a spus că în permanență voi fi însoțită și protejată de către una dintre acele entități, respectiv Cehov 7.

A doua zi, Sebi mi-a spus că a primit un mesaj de la divinitate prin ritualul făcut la masă cu paharul , mesaj în care era transmis faptul că eu trebuie în fiecare zi la ora 00.07 să mă rog , așa cum o făceam și când nu îl cunoșteam pe Sebi, iar după aceea trebuie să ma dezbrac complet și să „dau viața”, adică să mă masturbez până când voi avea orgasm , asta însemna ca eu să fiu în acest mod mai aproape de Dumnezeu și voi evolua. Mi-a mai spus că cu mine este spiritul lui Rahela , care era „Femeia de Păun”.(…)

După cele șase zile, Sebi, Lilian și posibil Nușa ( nu îmi amintesc cu exactitate) m-au dus în Budapesta la mama mea, care urma să vină în Romania.

Serile cu „Guru”

M-am întâlnit cu Sebi în locuința Annei, care era cu Villo. Am primit mesajele trimise de la divinități și am întreținut relații sexuale cu Sebi. Villo și Nușa erau în altă cameră.

(…) (fragment scos pentru că redă evenimente mult prea intime – n.r.)

Nu îmi amintesc exact, dar în casa de la Eremitu, în urma unui ritual făcut la masă cu paharul de Sebi, mi s-a spus de către acesta că este momentul să cunosc o altă fată care este tot din cerc și pe care o cheamă T.. Ulterior am aflat că numele ei este R., pe care eu o cunoșteam de la Universitate. Am fost legate amândouă la ochi, ne-am atins mâinile și abia apoi ne-am putut vedea. Chiar în acea seară am participat toate (eu, Sinoai, Nușa, R.) la ritualul sexual, adică am făcut duș, pieptănare, spălarea dinților, ne-am rugat fiecare pe rând la orele stabilite, pe care fiecare le știa, și am întreținut relații sexuale normale.

Eu cu Sinoai am lucrat, zidit și modificat casa din Eremitu (am renovat baia, am tras apa curentă , am refăcut ferestrele, ușile). Toate bunurile au fost cumpărate de mine cu Sinoai, care spunea că are banii de la mama ei. (…)