Grupul de hackeri ANONYMOUS a declarat RĂZBOI Statului Islamic după ATENTATELE de la Paris: "Lupta a început, fiți pregătiți!" | VIDEO

Grupul de hackeri ANONYMOUS a declarat RĂZBOI Statului Islamic după ATENTATELE de la Paris: "Lupta a început, fiți pregătiți!"  | VIDEO

Grupul de hackeri Anonymous a declarat război grupării jihadiste Stat Islamic într-un videoclip postat pe Youtube, în urma sângeroaselor atentate de la Paris de vineri seara în urma cărora 129 de persoane au murit.

Într-o nouă înregistrare postată pe pagina de Youtube a grupului, hackerii Anonymous au avertizat Statul Islamic să „îi aştepte” că îi vor găsi.

În timpul weekend-ului, mai multe înregistrări video și mesaje au fost difuzate pe mai multe rețele de socializare online, amenințând Statul Islamic cu "numeroase atacuri cibernetice”, scrie Daily Mail.

“Aceste atentate nu pot rămâne nepedepsite, de aceea, hackerii Anonymous din lumea întreagă vă vor urmări, lepădăturilor care ucideți oameni nevinovați!”, se arată într-unul dintre mesajele adresate direct organizației jihadiste. 

Ne puteți urmări și pe Google News

“Să știți că vă vom găsi. Vom lansa operațiunea cea mai importantă realizată vreodată contra voastră, așteptați-vă la numeroase atacuri cibernetice! Războiul a început, fiți pregătiți!”, menționează un alt mesaj.

 Unul dintre membrii grupării jihadiste ameninţă că acesta va fi cea mai mare operaşiune împotriva grupării teroriste. 

Hackerii Anonymous au declarat un război similar Statului Islamic după atentatul din luna ianuarie de la sediul publicației Charlie Hebdo din Paris .

Începând de atunci, Anonymous a publicat o listă de 9.200 de conturi de Twitter care au legătură cu gruparea jihadistă Statul Islamic, pentru a determina rețeaua de socializare să le suprime. Obiectivul era acela de a avea “un impact serios asupra capacității Statului Islamic de a-și desfășura propaganda și a recruta noi membri”.