Evenimentul Zilei > Politica > Grindeanu, IRONIZAT de un MINISTRU DEMISIONAR: „Doar el credea că e pe viață în scaunul acela”
Grindeanu, IRONIZAT de un MINISTRU DEMISIONAR: „Doar el credea că e pe viață în scaunul acela”

Grindeanu, IRONIZAT de un MINISTRU DEMISIONAR: „Doar el credea că e pe viață în scaunul acela”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a scris, pe contul său de Facebook, că dintre toți miniștrii, numai premierul nu știa că „se face o evaluare semestrială a implementării progamului de guvernare”.

„Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern?”, întreabă, pe pagina sa de Facebook, Olguţa Vasilescu.

Ea a adăugat că premierul ar fi putut afla „măcar de la tv, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viață în scaunul acela”.

Întrebat în conferinţa de presă pe care a susținut-o, la Palatul Victoria, după şedinţa CExN în legătură cu declaraţia Liei Olguţa Vasilescu, potrivit căreia toată lumea din partid ştia că este un guvern de tranziţie, Grindeanu a răspuns: „Nu ştiam. Eram în sală când a făcut această declaraţie, cum că toată lumea ştia că este un Guvern de tranziţie, eu nu am ştiut. M-a mirat şi pe mine. Dar probabil că era informată mai bine şi ştia că după cinci luni o să vină un raport de evaluare făcut de domnul Vâlcov”.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, la Palatul Victoria, că nu demisionează și că o va face numai când președintele Klaus Iohannis va propune un alt premier de la PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului, că toţi membrii formațiunii din Guvern şi-au prezentat demisiile, exceptându-l pe ministrul Comunicaţiilor, care își va trimite demisia pe e-mail. El a mai precizat că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar Coaliția PSD-ALDE este pregătită să formeze un nou guvern.