Bărbatul s-a apropiat de tatăl violatorilor, iar după ce i-a adresat câteva cuvinte jignitoare, a scos un obiect tăios şi l-a tăiat pe Gheorghe Bolboceanu la mână. De frică să nu calce pe urmele fiului său şi să ajungă după gratii, tatăl violatorului nu a ripostat, informează vremeanoua.ro.

Pe 23 august, tatăl unuia dintre violatori a fost abordat într-o statie de autobuz din municipiul Vaslui de cãtre un bãrbat din Moara Domneascã. Motivat de faptul cã fiul lui este unul dintre protagonistii violului care a oripilat opinia publicã nationalã, bãrbatul s-a luat la ceartã cu Gheorghe Bolboceanu, tatãl violatorului Ionut Petricã Bolboceanu.

Mi-a reproşat ceea ce a făcut feciorul meu şi a sărit la mine la bătaie. Am stat şi am încasat. Îmi era şi teamă să râspund. Cine ştie ce se mai întâmpla şi ajungeam şi eu în spatele gratiilor”, a spus tatăl brutei din Vaslui.

Poliţiştii au o altă variantă. “Între Gheorghe Bolboceanu si un bărbat din Moara Domnească a izbucnit un conflict după ce, între cei doi au avut loc discuţii contradictorii. La un moment dat conflictul a degenerat şi cei doi s-au lovit reciproc. A fost depusă o plângere la poliţie şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violente. Motivul scandalului ar fi fost o datorie financiară mai veche ce exista între cei doi”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Vaslui.