Accidentul s-a întâmplat, pe DN2A, Constanța-Hârșova, în centrul comunei Crucea. Un autoturism a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent de o autoutilitară care circula regulamentar. În urma impactului puternic autoturismul a fost proiectat pe trotuar, într-un gard metalic. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui copil, de 7 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului și care nu purta centura de siguranță.

La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD de la Hârșova, fiind trimis și elicopterul SMURD. Copilul, în stare de comă, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Oficial, de la IPJ Constanța

“In data de 03.06.2019, în jurul orei 15:25, o femeie, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DN2A, în localitatea Crucea, dinspre Constanța către Hârșova și, ajungând în dreptul primăriei din localitate, s-a întors către locurile din spate unde se afla fiul ei, un minor de 7 ani. În acel moment, din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 35 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului de 7 ani, care nu purta centura de siguranță”.