Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan. „Uitați reacția unui artist muritor de foame, care promovează jocurile de noroc”

Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan. „Uitați reacția unui artist muritor de foame, care promovează jocurile de noroc” Sursa: https://www.facebook.com/grasuix

Grasu XXL a avut o altercație cu un fan, după ce acesta i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. După ce l-a criticat că este imaginea unui casino online, artistul a avut o reacție extrem de violentă. Artistul a oprit concertul, deranjat de reproșurile tânărului, oferindu-i microfonul pentru a le spune tuturor ce are pe suflet. După ce fanul şi-a spus oful Grasu XXL a devenit furios și a început să arunce apă pe el.

Grasu XXL şi-a ieşit din fire după ce un fan i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. Artistul a aruncat cu apă pe el și l-a înjurat. Totul s-a întâmplat la petrecerea Nostalgia unde artistul, nu numai că a vrut să-l bată, ci i-a îndemnat pe toți cei prezenți la concert să-l agreseze pe necunoscut după ce a devenit extrem de furios și a început să arunce cu apă în el.

Întregul incident a fost postat pe rețelele de socializare de către unul dintre spectatorii care au fost la concert și care l-a criticat foarte dur pe Grasu XXL pentru atitudinea sa incalificabilă.

Grasu XXL, schimb de replici dure cu un fan

,,Uitați reacția unui ,,artist” muritor de foame, care promovează jocurile de noroc, care au distrus milioane de vieți. Care nu își asumă ce promovează și începe și înjură fanii.”, este scris pe imaginile surprinse la concert.

Ne puteți urmări și pe Google News

Martorii spun că, dacă bodyguarzii nu ar fi fost prezenți, probabil că cei doi s-ar fi luat la bătaie. Internauții au reacționat imediat, unii dintre ei criticându-l aspru pe artist.

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, sunt doar câteva dintre replicile pe care artistul i le-a adresat fanului.

Unii spun că reacția artistului a fost una greșită și exagerată

Întreaga scenă a fost filmată de cei prezenți la eveniment, iar scenele au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Desigur, videoclipul a stârnit diferite reacții în mediul online. Un tânăr de pe TikTok a lăsat un comentariu spunând că reacția artistului a fost una greșită și exagerată.

„Cum să îți înjuri în halul ăia fanii și să vorbești în halul ăla cu fanii, oamenii care îți ascultă muzica, te apreciază și îți bagă până la urmă un bănuț în buzunar, acolo, ca să întreții burtica aia?

Lăsând asta la o parte, dar dacă tu nu suporți gândul că ai promovat jocurile de noroc și faci reclamă la Casa Pariurilor, care nenorocește oameni, nu ești în stare să porți față în față o conversație cu un fan și te deranjează așa tare simplul fapt că omul ți-a adus în discuție că promovezi căcaturi. Și începi să înjuri și să îți tratezi fanii în asemenea hal”, a spus acest tânăr care a fost martor la incidentul neplăcut, potrivit click.ro.