Copiii nostri au primit la gradinita supa de zarzavat, cu viermi si fluturi plutind inauntru. Asta spun consternati cativa parinti.

Oamenii au intrat in posesia unui document prin care educatoarele si ingrijitoarele sesizau conducerea Gradinitei 255 din Capitala ca sunt probleme. Familiile suspecteaza ca acesta nu a fost singurul incident. Părinții copiilor au sesizat că micuții au făcut numeroase indigestii și au luat legătura între ei pentru a găsi soluții de rezolvare a problemei.

Unul dintre acestia a trimis celorlalti pe mail copia unui proces-verbal de acum cateva luni, semnat de 12 angajati ai gradinitei.

"Incheiat astazi, in prezenta doamnelor educatoare si ingrijitoare, care au sesizat prezenta de fluturi, larve in pastele fainoase ce s-au regasit in ciorba de zarzavat a copiilor", se arata in procesul verbal.

Educatoarele confirma episodul, dar spun ca directoarea le-a interzis sa il faca public.

Despre acest incident, parintii au cerut fara succes explicatii inspectoratului scolar. Familia Radu a depus plangeri la Directia de Sanatate Publica si Protectia Consumatorului. Rugata si de echipa noastra sa dea lamuriri, directoarea gradinitei a incheiat brusc convorbirea, după cum aflăm dintr-o știre PROTV.