Evenimentul Zilei > Actualitate > Gorj. Primarul din Săcelu, acuzat că i-a făcut avansuri consilierului local!
Gorj. Primarul din Săcelu, acuzat că i-a făcut avansuri consilierului local!

Gorj. Primarul din Săcelu, acuzat că i-a făcut avansuri consilierului local!

Lacrimi și suspine la Primăria Săcelu, acolo unde între edilul Florin Jurebie și consilierul local Gheorghe Dănășel nu mai este bună conviețuire.

Până de curând buni prieteni, între cei doi a intrat dihonia.

Un adevărat sexgate pe holurile Primăriei Săcelu. Edilul a depus plângere penală împotriva consilierului, iar consilierul l-a denigrat pe primul în ședința CL, numindu-l „homosexual”. „Când am văzut că are alte apucături, nu l-am mai băgat în seamă”, zice Dănășel, fost prieten la cataramă cu Jurebie. „Mi-a făcut declarații de dragoste”, a continuat consilierul.

La rândul său, primarul Jurebie se consideră calomniat și amenință cu tribunalul. Spune că nu-i mai place de Dănășel și a rupt orice relație cu acesta. Mai mult, edilul crede că în comună s-a format o alianță care încearcă să-l discrediteze, formată din Dănășel, fostul primar Ion Voica și actualul viceprimar, Gheorghe Dumitrelea.

În replică, Gheorghe Dănășel (consilier din partea UNPR) recunoaște că au încetat avansurile, dar acum este „persecutat” de primarul Florin Jurebie, după cum informează Radio Infinit. Scârbit de ce toată povestea, Dănășel jură că nu mai candidează la vară pentru un post de consilier fiindcă nu mai vrea să stea sub același acoperiș cu primar.

Între timp, cazul a ajuns în atenția Parchetului Novaci, fiindcă Florin Jurebie i-a făcut plângere penală consilierului. Printre altele, primarul îl acuză pe Dănășel și că, în vara trecută, „a furat apă” prin două puţuri săpate în apropierea zonei de captare a apei potabile din comună.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: