Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu, întrebată dacă va candida la primăria Capitalei dacă PNL i-o cere: „Acestui partid eu nu pot să-i refuz nimic”
Gorghiu, întrebată dacă va candida la primăria Capitalei dacă PNL i-o cere: „Acestui partid eu nu pot să-i refuz nimic”

Gorghiu, întrebată dacă va candida la primăria Capitalei dacă PNL i-o cere: „Acestui partid eu nu pot să-i refuz nimic”

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, azi, că nu şi-a pus problema să candideze la Primăria Capitalei, dar sunt colegi de-ai săi de partid care şi-au manifestat deja această intenţie.

"Nu am să pun degetul pe o persoană, există foarte mulţi doritori să candideze pentru fotoliul lui Sorin Oprescu. (…) Nu mi-am pus problema să candidez la primăria generală, dar sunt colegi din PNL care deja şi-au anunţat intenţia. (…) Mi-aş dori o competiţie foarte serioasă în interiorul partidului şi evident că acea competiţie va da naştere celei mai bune opţiuni", a spus Gorghiu, într-un interviu pentru Adevărul.

Întrebată, însă, dacă va refuza să candideze la Primăria Capitalei în cazul în care partidul i-o va cere, Alina Gorghiu a răspuns: "Acestui partid eu nu pot să-i refuz nimic".

Co-președintele PNL Alina Gorghiu ar urma să fie inclus în sondajele partidului pentru Primăria Bucureștiului, potrivit unor surse liberale, citate de EVZ în urmă cu trei săptămâni.

Se pare că pe lângă numele deja vehiculate pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, Marian Petrache, Cornel Pieptea ar urma să fie testată și co-președintele PNL Alina Gorghiu. „ Pe Cornel Pieptea nu îl știm noi, în partid, dar apoi bucureștenii. Pentru Alina poate fi o oportunitate dacă o să câștige că se legitimează să rămână președinte și după alegerile din 2017 și poate să fie o trambulină pentru postul de premier sau de președinte, ca Băsescu”, a precizat un lider PNL, pentru EVZ.