Giovani Becali a povestit, pentru Prosport Live, că el și Gigi Becali nu s-au certat, ci pur și simplu nu și-au mai vorbit. Impresarul, care îi impresariază pe Florinel Coman, Ionuț Vînă și pe Florin Tănase a povestit despre relația pe care a avut-o cu patronul FCSB și despre dificultățile pe care le întâmpina când negocia cu acesta diverse afaceri.

Mulți ani, cei doi veri, cunoscuți pentru firea temperamentală, au avut relații foarte reci și nu și-au vorbit.

„Amândoi lăsăm când negociem. Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”, a spus Giovani Becali.

El a arătat că Gigi Becali este un negociator foarte dificil care acceptă foarte greu un compromis.

„E dificil și acum să negociezi cu Gigi Becali. La el nu există pandemie, virus. El vrea niște bani pe marfa lui și sper să îi aibă”, a spus acesta.

În acest context, impresarul a făcut comentarii în legătură cu posibilitatea ca unii dintre jucătorii FCSB să fie transferați către echipe importante, într-un viitor apropiat.

„Florinel Coman, Tănase, Ricardo Grigore sunt niște jucători interesanți. E important ca acest campionat să înceapă și să putem arăta valoarea campionatului nostru. Dennis Man e un jucător interesant, are reprezentant. Florinel Coman și Dennis Man sunt jucători diferiți, dar amândoi sunt jucători importanți”, a mai spus Giovani Becali.