Evenimentul Zilei > Monden > Giovani Becali este în culmea fericirii. Norii negrii din viața lui se pare că s-au spulberat
Giovani Becali este în culmea fericirii. Norii negrii din viața lui se pare că s-au spulberat

Giovani Becali este în culmea fericirii. Norii negrii din viața lui se pare că s-au spulberat

De când a redevenit un om liber impresarul Giovani Becali a fost văzut tot mai des în compania fiicelor sale pe care le iubește foarte mult.

Giovani are copii frumoși și se laudă mereu cu asta. De multe ori omul de afaceri a fost văzut în compania fiicelor sale. Uneori, iau masa împreună la câte un restaurant select din Capitală. Recent, fostul impresar și fetele lui au fost surprinși într-una din zilele însorite ale verii, luând masa la un restaurant luxos.

Nu a fost nimic spectaculos, cei trei au discutat și s-au simțit bine ceea ce a demonstrate că Giovani este un tată fericit.

Pe faţa impresarului se observa uşor cât de fericit este în libertate, în mijlocul familiei sale.

În ultimii ani, atât afacerile cât şi viaţa privată i-au dat bătăi de cap lui Ioan Becali. Soţia a intentat divorţ încă din 2008, dar acţiunea nu a fost niciodată finalizată, femeia luând decizia să-i ierte infidelităţile.

Scandalurile conjugale s-au reaprins însă atunci când fosta amantă a impresarului, cu care are un băiat, acum în vârstă de 15 ani, l-a dat în judecată pentru pensia alimentară a copilului. Înainte să fie închis, după ce a fost condamnat în „Dosarul transferurilor în fotbal”, Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul său, pe care l-a dat în judecată.

Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut, la vremea respectivă, că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite suma de bani, reprezentând pensia alimentară. Mulţi au speculat chiar faptul că Stela Becali decisese să plece din România, însă iată că „norii negri” par să se fi împrăştiat de deasupra familiei.

În 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în «Dosarul Transferurilor». Acesta a fost eliberat condiţionat în 14 septembrie 2016.

Judecătorii Tribunalului Ialomiţa au respins o contestaţie a DNA, hotărând ca Ioan Becali să fie eliberat din închisoare. Acesta fusese condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare în 20 februarie, din care i s-au scăzut 2 ani şi 6 luni executaţi în precedenta condamnare, pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu în scopul obţinerii unei sentinţe favorabile în „Dosarul Transferurilor”, potrivit antenastars.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: