CAZ HALUCINANT. Medic ginecolog, acuzat că A FURAT COPILUL unei femei în timpul cezarianei. „Mi-a spus că am avut o SARCINĂ IMAGINARĂ”

CAZ HALUCINANT. Medic ginecolog, acuzat că A FURAT COPILUL unei femei în timpul cezarianei. „Mi-a spus că am avut o SARCINĂ IMAGINARĂ”

Un bărbat din Brazilia îl acuză pe un ginecolog că „a furat” copilul pe care soția s-a l-ar fi adus pe lume în urma unei operații de cezariană. Medicul respectiv i-ar fi spus femeii, imediat ce s-a trezit din anestezie, că sarcina ei a fost una „imaginară”.

Claudia Aparecida Lopez, 30 de ani, susține că și-a făcut toate controalele și investigațiile prenatale, iar ultima ecografie a arătat că bebelușul se află într-o poziție care impune o operație de cezariană. Însă, când s-a trezit din anestezie, la Spitalul Alto Paranaiba, din sud-estul Braziliei, medicul care i-ar fi adus pe lume copilul i-a spus că nu a existat nici un bebeluș și că, de fapt, doar și-a imaginat că a fost însărcinată. Soțul femeii, 23 de ani, a raportat cazul la poliție și se declară indignat de această situație. Bărbatul îl acuză pe ginecolog de furtul bebelușului, care ar fi fost al treilea copil al familiei. „Soția mea a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. A mers apoi la doctor, care a confirmat rezultatul testului. Ecografiile ulterioare au arătat chiar că așteptăm un băiețel. Am plătit bani grei pentru toate testele și investigațiile prenatale”, a declarat bărbatul, citat de express.co.uk. Soțul a mai povestit că în urma operației de cezariană, femeia avea o tăietură uriașă pe abdomen și că doctorul i-a zis că sarcina a fost una psihologică. Același doctor a consultat-o ultima oară pe femeia în luna decembrie, anul trecut, și chiar i-a prescris vitamine pentru gravide. „Camera era decorată pentru copil. Nimeni nu poate crede ceea ce se întâmplă”. Ciudat este că acesta nu este singurul caz de acest gen din Brazilia. Luna trecută, o altă femeie a primit vestea că a avut o „sarcină fantomă”, după cezariană. Iar în luna decembrie a anului trecut, o altă femeie a acuzat medicii unui spital din Sao Paolo că i-ar fi furat copilul în timpul cezarienei. Poliția investighează toate aceste cazuri.