Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Gîndul de duminică al lui Ion Cristoiu. La mulți ani! arestatului preventiv Adrian Sârbu!
Gîndul de duminică al lui Ion Cristoiu. La mulți ani! arestatului preventiv Adrian Sârbu!

Gîndul de duminică al lui Ion Cristoiu. La mulți ani! arestatului preventiv Adrian Sârbu!

Adrian Sârbu a împlinit sîmbătă, 18 aprilie 2015, 60 de ani. Ziua de naștere, mai importantă decît altele, deoarece e vorba de o cifră rotundă și respectabilă, a petrecut-o în arest preventiv.

Adrian Sârbu, uitat în pușcărie, dacă raportăm puținele știri despre el la cele multe despre Elena Udrea, Alina Bica, Radu Mazăre (n-o fi vrînd el să se scrie sau nu i-a trecut prin cap nimănui din presă, inclusiv de la presa sa, să reamintească opiniei publice din cînd în cînd că la Guantanamo de pe Dîmbovița se află închis și un confrate, unul dintre cei mai mari?!) poate fi un caz de proză marqueziană, unde se petrec aberații văzute cu ochii. Adrian Sârbu stă în arest preventiv din 4 februarie 2014, de două luni și ceva deja, pe motiv că „beneficiază de o imagine creată prin tv și mass – media”, ceea ar putea avea un „impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului“. Așadar, potrivit Justiției noastre spălate pe picioare zilnic de Apostolii Binomului SRI-DNA, dacă ai o imagine în Tv și mass-media, trebuie să fii arestat preventiv pentru că riști să influențezi aflarea Adevărului. Acum înțeleg eu de ce l-a trimis Sinedriul pe Iisus la Crucificare. Avea o imagine la tv și în mass-media, confirmată de Intrarea în Ierusalim! Dacă ar fi fost pe vremea noastră l-ar fi trimis la Rahova!

Fiică iubitoare, Alma Sârbu cere prietenilor și apropiaților tatălui să posteze pe Facebook mesaje de felicitare.
Adrian Sârbu va fi avut pînă acum numeroase zile de naștere.
Nu știu cum se desfășurau. Nu știu dacă-l felicitau doar colaboratorii de la extraordinarele instituții de presă pe care le-a făurit și îndrumat sau se grăbeau s-o facă și atotputernicii zilei, interesați în favorurile trusturilor lui Adrian Sârbu.
Eu nu l-am felicitat niciodată. Ba mai mult, n-am știut pînă cum că are ziua de naștere pe 18 aprilie.

Continuarea editorialului o puteti citi pe blogul jurnalistului Ion Cristoiu.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: