Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Gîndul de BREAKING NEWS. SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a-l fi criticat?
Gîndul de BREAKING NEWS. SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a-l fi criticat?

Gîndul de BREAKING NEWS. SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a-l fi criticat?

Luînd seamă la Descinderile DNA din ultima vreme, toate susținute de SRI, mă întrebam cînd va intra în joc, de partea cealaltă, și SIE. Răspunsul n-a întîrziat.

Pe meleagurile noastre face Breaking news un articol publicat pe site-ul de limbă germană al lui Huffington Post semnat de jurnalistul româno-german Vlad Georgescu, de profesie freelancer, altfel spus, plătit cu bucata.

Autorul anunță că dosarul EDS va produce un adevărat cutremur în România pentru că ar avea-o în centru pe Elena Udrea, despre care autorul ține să-i menționeze pînă și zestrea electorală.

De reamintit că Elena Udrea e susținută fățiș de Traian Băsescu.

Sunt prea bătrîn ca să mușc din tradiționala diversiune cu articolul apărut în presa străină și preluat rapid și cu evlavie de presa noastră.

Nu sunt eu marele admirator al Elenei Udrea, dar apariția acestui articol acum cînd mai sunt cîteva zile pînă la primul tur și prezentarea lui în presa băștinașă ca și cum ar fi adevărul absolut, mi se par puse cu mîna.

Ziariștii occidentali, cînd vor să dea lovitura, se concentrează în anchetele lor pe liderii politici din Occident.

Articolul cu pricina, scris de un freelancer și cu alte ocupații decît gazetăria, se ocupă cu deosebire de un politician din România, pe numele Elena Udrea.

Măi, să fie!

Cine ziar din Occident plătește un freelancer pentru un articol despre un politician dintr-o țară numită România?

Cred că întrebarea trebuie să fie:

De ce a plătit SIE acest articol, care explodează la București cu cîteva zile înainte de primul tur, decisiv pentru locul al treilea la scrutinul prezidențial?

Posibile răspunsuri:

  •     SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a fi susținut că Serviciul s-a amestecat în bătălia politică internă.
  •     SIE vrea să contracareze intervenția SRI prin DNA în campania electorală.

Articol preluat de pe cristoiublog.ro

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: