Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol, probleme mari de sănătate. Apel disperat pe rețelele sociale. ”Nu mai rezist cu durerea asta”
Gina Pistol, probleme mari de sănătate. Apel disperat pe rețelele sociale. ”Nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol, probleme mari de sănătate. Apel disperat pe rețelele sociale. ”Nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol a mărturisit că are probleme grave de sănătate. Vedeta își face griji pentru fetița ei, Josephine, dar și pentru iubitul ei, Smiley. Prezentatoarea nu găsește leac pentru stările ei înfiorătoare.

Gina Pistol a ajuns la capătul puterilor din cauza problemelor de sănătate și a apelat disperată la fanii săi de pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că nu mai poate să trăiască cu această durere care o macină zi de zi.

„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a transmis Gina Pistol fanilor săi la Instastories.

Gina Pistol trece prin clipe cumplite

Pe lângă aceste dureri îngrozitoare, prezentatoarea a mărturisit că suferă de urticarie și a încercat toate metodele pentru a se salva.

sursă: Facebook

”După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a spus Gina Pistol.

Rolul de mămică o solicită la maxim

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, a povestit iubita lui Smiley, potrivit Cancan.