Gimnastică: Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi sunt campioni europeni

Gimnastică: Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi sunt campioni europeni

Sandra Izbasa a cucerit aurul în proba de sărituri la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin. Performanţa Sandrei vine la doar o oră după aurul obţinut de Flavius Koczi în proba de sol.

Performanţe de excepţie pentru gimnastica românească la Campionatele Europene de la Berlin. După argintul cucerit ieri la individual compus, Flavius Koczi a reuşit astăzi să se impună la sol.

Flavius a avut un exerciţiu excelent, cu care i-a impresionat pe arbitri.

Iată notele finaliştilor la sol:

Ne puteți urmări și pe Google News

Anton Golotsutskov (Rusia) - 15.325 Kristian Thomas (Marea Britanie) - 15.300 Philipp Boy (Germania) - 14.275 Thomas Bouhail (Franţa) - 15.300 Daniel Purvis (Marea Britanie) - 14.400 Alexander Shatilov (Israel) - 15.400 Flavius Koczi (România) - 15.500 Denis Ablyazin (Rusia) - 15.250 La nici o oră după triumful lui Flavius, Sandra Izbaşa a cucerit şi ea titlul european. Sandra a devenit campioană europeană la sărituri.

Ieri, la individual compus, Elena Amelia Racea a cucerit medalia de bronz. Diana Chelaru a încheiat pe locul patru.

Medalie după o pauză de 7 ani Sandra Izbaşa a fost a şasea pe lista de start, fiind notată cu 14.700 şi cu 14.650 la a doua săritură, iar cu media de 14.675 a câştigat medalia de aur.

Pe locurile următoare s-au clasat Oksana Chusovitina (14.537) şi elveţianca Ariella Kaeslin (14.287).

Medalia cucerită sâmbătă de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani la sărituri pentru gimnastica feminină.

Ultimele apariţii ale gimnaştilor români la CE de la Berlin vor avea loc mâine, atunci când Flavius Koczi va evolua în finală la sărituri, iar Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru vor încerca să câştige medalii la sol.