El a vorbit despre viziunea sa despre fotbal, făcând și o paralelă cu posibilul său viitor rival din fotbal, Gigi Becali.

Deși recunoaște că îl apreciază pe Gigi Becali, Viorel Cataramă îl critică pe șeful de la FCSB pentru modul său de a conduce. „Eu îl apreciez pe Gigi Becali pentru modul în care el a făcut rezultate, dar nu pot, nu sunt și nici nu voi fi ca el. Eu vin cu un alt concept, cel al cluburilor europene, precum Barcelona, Real Madrid sau Manchester United, unde întreaga răspundere a performanței revine profesioniștilor angajați”, a declarat Cataramă.

La scurt timp după declarația lui Cataramă, Gigi Becali a reacționat, acuzându-l pe acesta că nu se pricepe la fotbal.

„Cataramă e un om potent financiar. M-aș bucura să vină ca să fie iar concurență, să fie 5-6 echipe puternice. Dar nu va face treabă, pentru că nu se pricepe la fotbal! În România trebuie ca patronul să se priceapă la fotbal ca să ai rezultate. Dacă nu știi, te ciupesc antrenorii sau alți oficiali.

Cataramă, dacă vine, trebuie să bage 10 milioane de euro. Trebuie să cumpere jucători. Cu fotbaliști aduși gratis nu poți să faci performanță. Poate ajungi în play-off, dar rămâi pe locul 5 sau 6. Nu te poți bate la campionat. Dinamo e un club mare. Trebuie bani și rezultate. Dacă nu faci treabă, nu te iartă fanii. Dacă nu bagă bani, Cataramă mai bine să nu se implice”, a declarat Gigi Becali informează fanatik.ro.