Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, reacție explozivă: „Doamne ferește! Nu angajez așa ceva!”
Gigi Becali, reacție explozivă: „Doamne ferește! Nu angajez așa ceva!”

Gigi Becali, reacție explozivă: „Doamne ferește! Nu angajez așa ceva!”

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să angajeze psiholog .

După ce antrenorul Bogdan Vintilă a declarat că ar vrea să se ia în calcul angajarea unui psiholog pentru jucători, finanțatorul roș-albaștrilor a spus, într-o intervenție la Pro X, că nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Nu angajez eu psiholog, Doamne ferește! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă ești bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental!

Să angajeze Vintilă un psiholog la echipa lui! Când Vintilă va fi proprietar, să-și angajeze psiholog”, a spus Gigi Becali.

Totodată, patronul lui FCSB, a vorbit și despre situația lui Bogdan Vintilă.

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu.

Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a mai spus Becali la televiziunea menționată, potrivit Gazeta sporturilor.