Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, PUS LA ZID de un fost jucător al Stelei: „Face rău echipei, mâine poate să se trezească şi să spună că…”
Gigi Becali, PUS LA ZID de un fost jucător al Stelei: „Face rău echipei, mâine poate să se trezească şi să spună că…”

Gigi Becali, PUS LA ZID de un fost jucător al Stelei: „Face rău echipei, mâine poate să se trezească şi să spună că…”

După remiza Stelei, 2-2, cu FC Voluntari, Gigi Becali l-a criticat pe Mihai Pintilii pentru prestația din acest meci. Acum, Alex Chipiciu a sărit în apărarea fostului său coleg.

Alxandru Chipciu, transferat în această vară la Anderlecht Bruxelles, de la Steaua, nu a avut nicio reținere în a-l critica pe Gigi Becali, după ce acesta s-a legat de Pintilii la finalul meciului cu FC Voluntari. „Un singur jucător nu mi-a plăcut: Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri, stă pe teren şi doarme pe teren. Se supără sau nu, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Steaua, îl îmbrăţişez, nu mai poate la Steaua”, declara patronul Stelei după acel joc.

Astfel, Chipciu nu a suportat declarația fostului său patron. „Prin aceste declaraţii, cred că face rău şi echipei şi lui. Dar nu e problema  mea, e treaba dânsului. Eu, clar, sunt alături de Pintilii. Nu cred că a avut o evoluţie slabă în meciul cu FC Voluntari. Cred că el dă tonul agresivităţii, dar ne-am obişnuit cu aceste declaraţii. Mâine poate să se trezească altfel şi să spună că Pintilii e cel mai bun jucător”, a spus Chipciu, la Dolce Sport.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: