Patronul „roș-albaștrilor” bate spre retragere, deoarece este tot mai criticat pentru modul în care conduce clubul. Becali e de perere că ar fi mai bine să-și lase echipa pe mâna profesioniștilor.

La fotbal trebuie să joci bărbătește, nu băiețește. Cu siguranță că este o pedeapsă de Sus. Domnul știe de ce. Poate e mai bine așa pentru mine. Poate nu trebuie să mă calific și sa iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne și atunci o să mă las. Nu mă întreaba Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League”, a spus Gigi Becali, la ProX.

După eșecul cu Guimaraes, Becali a mai spus că patru jucători sunt puși pe lista neagră.

O să plece cine trebuie să plece. Nu mai avem nevoie de atâția jucători. Pleacă Marc, polonezul Gikiewicz, fundașul dreapta Belu. Chiar și Salomao poate să plece. Avem prea mulți jucători. Aveam accidentați și ne-am gândit că ne calificăm în grupe. Trebuie să scap de ei acum! Moutinho a intrat odihnit să facă diferența și a dat două pase… Nu mă bag. Ce crede Vintilă, să facă. A adus un preparator fizic, nu-l cunosc. E fotbal. Nu suntem nici în divizia a doua, nici intr-a 4-a. Nu suntem în faliment”, a mai spus patronul FCSB-ului.