După ce Antoaneta Dragomir, pe atunci membru al Partidului Ecologist Român, l-a dat în judecată pe Gigi Becali pe motiv că a calomniat-o, în direct, într-o emisiune electorală.  Aceasta a avut câștig de cauză. Becali nu s-a conformat sentinței și a ajuns la executare silită. Între timp, din partea patronului de la FCSB a venit două contestații, asa că executarea silită nu s-a putut realiza. 

Gigi Becali a contestat ci suma de 2.000 de lei, onorariul avocatului Antoanetei Dragomir, spunând că i se pare mult prea mare. De cea de-a doua contestație este adresată celui care se ocupă de executarea silită. Patronul FCSB nu este de acord să achite cheltuielile de executare silită, care se ridică la 20 la sută din valoarea creanței.

”În motivare, contestatorul a arătat că este a doua contestație la executare pe care a formulat-o cu privire la dosarul de executare nr. 409/2017. Consideră contestatorul că suma stabilită cu titlu de cheltuieli de executare este exagerat de mare și nu este justificată. Nu este legal ca două somații diferite din două date diferite să aibă același număr. Încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare se ridică la suma de xxxxx lei adică peste 20% din valoarea creanței. Onorariul executorului este exagerat raportat la criteriile prevăzute la art. 55 alin.3 din Regulamentul de aplicare a legii.

Cu privire la onorariul avocatului în etapa executării, trebuie să vizeze strict activitatea avocatului din această etapă, iar un onorariu de 2.000 lei este nejustificat . În final, solicită contestatorul ca instanța să constate că atât cheltuielile de executare stabilite prin Încheierea din 24.10.2017 cât și prin Încheierea din 11.01.2018 sunt nejustificat de mari și să fie reduse corespunzător la o sumă rezonabilă”, sunt câteva fragmente din contestația depusă de Gigi Becali la Judecătoria Sectorului 1.

Drept urmare, Antoaneta Dragomir a solicitat respingerea contestației făcute de Gigi Becali. ”Intimatul D_______ A________, legal citat, a formulat și depus întâmpinare prin care a s-a solicitat respingerea contestației ca neîntemeiată. În motivarea în fapt, intimatul a arătat că, deși debitorul a fost somat să achite suma datorată, acesta nu a înțeles să o facă de bunăvoie. Acesta, din moment ce a ___ să evite plata sumei datorate , și-a asumat și consecințele, respectiv plata cheltuielilor de executare”, a argumentat avocatul femeii.  

 

 

Te-ar putea interesa și: