Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, primele declarații despre operația pe care ar fi suferit-o: „Aici nu e în Anglia, e la biserică în Pipera”
Gigi Becali, primele declarații despre operația pe care ar fi suferit-o: „Aici nu e în Anglia, e la biserică în Pipera”

Gigi Becali, primele declarații despre operația pe care ar fi suferit-o: „Aici nu e în Anglia, e la biserică în Pipera”

Gigi Becali a dezmințit zvonurile conform cărora de câteva zile s-ar afla în Londra internat într-un spital, unde a fost supus unei intevenții chirurgicale.

Omul de afaceri din Pipera este convins că zvonul ar fi fost lansat de oameni care vor să scape de el. „Vreau să se știe că nu sunt în Anglia la operație. Am înțeles că sunt în Anglia de trei zile și fac operație. Aici nu e în Anglia, e la biserică în Pipera.  Mă suna lumea, îmi transmite sănătate, o nebunie”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Potrivit informaţiilor  obţinute de jurnaliști de la CANCAN.ro, milionarul român a fost supus luni unui examen RMN, pentru stabilirea cu exactitate a leziunilor coloanei vertebrale, şi va fi programat pentru operaţie. Urmează o perioadă destul de grea de recuperare, susţin surse din cadrul clinicii, şi ar trebui să rămână internat acolo două săptămâni, dacă lucrurile merg bine.