Becali îl apără pe Borcea: "E cel mai curat". Acţionarul dinamovist susţine că i-a oferit şampanie lui Avram

Becali îl apără pe Borcea: "E cel mai curat". Acţionarul dinamovist susţine că i-a oferit şampanie lui Avram

Gigi Becali, patronul formaţiei Steaua Bucureşti, s-a arătat surprins de discuţiile "ilegale" între finul său, Cristi Borcea - acţionar la Dinamo - şi fostul şef al arbitrilor şi actual acuzat într-un dosar de luare de mită, Vasile Avram

"Avram îşi făcea meseria step by step şi noi, proştii, băgam bani. Ce e aia step by step? Eu nu pot să îl condamn pe finul meu pentru că nu a făcut nimic împotriva mea. Orice ar face finul meu, trebuie să îl acopăr. E cel mai curat. Nu e în regulă că Porumboiu vorbea cu Avram", a spus Gigi Becali, citat de "Prosport".

În stenogramele publicate azi de "gsp.ro", Borcea i se plângea lui Vasile Avram de faptul că arbitrul nu l-a favorizat prin acordarea unui penalty în timpul unui meci cu Sportul Studenţesc, disputat în acest sezon şi încheiat cu victoria "câinilor" cu scorul de 2-0. Avram a răspuns plângerii acţionarului dinamovist cu replica: "Step by step." Cristi Borcea: "Nu vorbeam de bani, ci de şampanie!"

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a negat faptul că i-ar fi oferit bani lui Vasile Avram, aşa cum ar părea conform stenogramelor din dosarul de luare de mită în care este acuzat fostul şef al arbitrilor, ci îl întreba pe acesta de câte sticle de şampanie are nevoie pentru nunta fiului său.

Ne puteți urmări și pe Google News

"E vorba de şampanie Moet Chadon. Dacă vedeţi tot contextul... scrie "ce faci cu 10 şampanii"? Acele convorbiri sunt scoase din context. Erau pentru nunta fiului lui Avram. Nu am cerut niciun arbitru. I-am spus doar "nu poţi să nu mi-l mai dai pe Istvan Kovacs". A venit Torje plângând şi mi-a spus că a fost 11m şi că arbitrul i-a spus că nu îi dă 11 m nici dacă îi rupe piciorul. Discuţia cu Avram a fost dupa meciul cu Sportul. I-am spus că arbitrul ne-a tocat în prima repriză. Convorbirea începe cu "te rog frumus să nu mi-i mai dai pe Alexandru Tudor şi Istvan Kovacs". Până anul trecut aveai voie să faci o hârtie prin care puteai recuza unii arbitri", a spus Borcea la postul "gsp tv".

"Nu îmi e teamă. Mă voi prezenta la audieri. Sunt nevinovat", a mai declarat Borcea. Citiţi şi:

  • FOTBAL ÎN CĂTUŞE. Vasile Avram şi Sorin Ţerbea au venit îmbrăţişaţi la Tribunal. A început şedinţa de judecată
  • EXCLUSIV. Ce rechini dă Vasile Avram pe mâna Anticorupţiei?
  • Dosarul "Fotbal în cătuşe". Cum mituia Sorin Ţerbea arbitrii: cu mii de euro şi vin pentru nunţi
  • Marile furturi din actualul sezon al Ligii I. VEZI ce partide au influenţat arbitrii
  • Adrian Mititelu, la DNA: "Toţi oamenii puşi în funcţie de Mircea Sandu ajung la puşcărie"