Deși antipatizează rețelele sociale și internetul în general, Gigi Becali a decis să-și facă pagină de Facebook. Imaginea finanțatorului de la FCSB a fost folosită de mai multe persoane, care au creat conturi false, așa că omul de afaceri a ajuns la concluzia că suferă în planul percepției publice, din această cauză.

Astfel, la data de 22 mai 2020 a apărut pagina @RoGeorgeBecali, care avea ca primă postare o poză cu un peisaj montan. Apoi a fost postat mesajul:

„Cred că mă cunoașteți suficient de bine și știți că sunt un om dintr-o bucată, un om care are principii bine înrădăcinate și greu de schimbat. Conturile de socializare nu sunt pentru mine și le-am evitat până acum, dar oameni cu diverse interese mi-au folosit identitatea și au distribuit informații false despre FCSB, despre mine, despre familia mea. Aceste practici sunt peste puterea mea de înțelegere și de acceptare, așa că îi rog insistent pe cei care dețin aceste pagini false să le șteargă de bunăvoie. #facebookmedia”.


Gigi Becali nu a fost mișcat de devotamentul lui „Reghe”. Patronul lui FCSB surprinde

Imagini de senzație cu fiica cea mică a lui Gigi Becali


Gigi Becali nu administrează personal pagina și a lăsat această grijă în seama unei firme înregistratea în Marea Britanie și care este administrată de un canadian și o româncă. Finanțatorul de la FCSB a înaintat o cerere către reprezentanții Facebook și a solicitat ca toate conturile false să fie șterse, conform cotidianului „Gazeta Sporturilor”.

„Nu am avut, nu am și nu voi avea Facebook. Pagina de Facebook înseamnă iubire de sine şi nu fac păcatul ăsta”, spunea Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani.

„Numai Internet şi numai prostituţie, te gândeşti la femeile alea pe care le-ai văzut pe Internet şi nu mai poţi să joci fotbal total. Toată ziua Facebook-ul, să vadă ce a zis ăla, ce a zis ailaltă, ce a făcut ăla, ce-a făcut ailaltă, toată ziua pe Instagram, ce-a făcut ălă, viaţa lui ăla, unde s-a dus ăla, ce şi-a cumpărat ăla, ce şi-a cumpărat ălălaltul, toată ziua jucătorii fac asta şi le mănâncă creierul”, mai spunea Becali.