Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali, despre bărbații care divorțează: „A treia se zice că este blestemul”
Gigi Becali, despre bărbații care divorțează: „A treia se zice că este blestemul”

Gigi Becali, despre bărbații care divorțează: „A treia se zice că este blestemul”

Finanțatorul de la FSCB a recunoscut că, deși este bunic de o lună de zile, și-a văzut nepoata de două ori și nu a ținut-o încă în brațe.

Fie die motive de protecție, fie doar că îi este frică de copii așa de mici, fobie existentă în rândul multor oameni, Gigi Becali nu a fost prea aproape de nepoata lui. „Nu mi-e frică, m-ați văzut pe mine cu mască? Dar mă gândesc la nepoțica mea, am văzut-o de două ori, de la distanță doar. Noi, oamenii mari, familia, ne putem îmbolnăvi, două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D și gata, dar cu copiii e mai complicat, de aia trebuie să îi protejăm”, a spus Gigi Becali.

Prins într-un moment de sinceritate, latifundiarul din Pipera a dezvăluit de ce nu a vrut să îl cunune pe Cristi Borcea, când acesta s-a căsătorit a treia oară. „El mai voia să-l mai năşesc, dar eu nu mă joc, eu când l-am cununat pe Cristi, că-l iubesc, i-am spus aşa: Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Dar eu nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual şi, pentru mine, tu ești finul și ea e fina, Alina! Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Valentina Pelinel, dar, copii, luaţi-vă naşi!

Pentru mine, Alina e fina şi copiii cu Alina care au fost botezaţi de mine, că nu ne jucăm de-a nășitul. Dragostea e altceva, dacă o iubeşti nu o laşi niciodată, o ţii toată viaţa. Eu i-am zis că atunci când îi critic pe oamenii care-şi lasă nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este mila, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă pentru tine te iartă, dar a treia se zice că este blestemul”, a declarat Gigi Becali.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018, la Budapesta, nași de cununie fiind Marius Vizer și soția lui Irina. Cei doi au deja trei copii.

Fostul manechin, acum în vârstă de 39 de ani a declarat în cadrul unui interviu că se simte binecuvântată pentru cele 3 minuni din viața sa: băiețelul Milan (3 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria (în vârstă de aproape 1 an). Valentina Pelinel a mărturisit că înainte de a deveni mamă nu simțea bucuria și dragostea pe care o primește acum de la micuți. „Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: