Gigi Becali i-a declarat război finanțatorului echipei de fotbal  FC Botoșani. Patronul echipei Steaua a declarat că îl va transfera pe fundașul central Andrei Chindriș  de la FC Botoșani, chiar dacă el și finanțatorul echipei din Moldova, Valeriu Iftime, nu se află în relații bune, scrie cancan.ro. Cei doi oameni de fotbal s-au certat înaintea partidei din runda a XVI-a, care a fost adjudecată de  bucureșteni cu scorul de 2-0.

„Nu este nicio o problemă dacă s-a supărat Iftime pe mine. Eu v-am spus cum a stat treaba. Să stea el liniștit, că dacă vreau tot îl transfer pe Chindriș. Să negocieze la sânge cu mine, până la ultimul ban. Mie îmi place să negociem tare. Așa a fost și cu Moruțan, dar până la urmă tot eu l-am luat. Că are ofertă din Ucraina, ba că are din Rusia, dar tot Becali l-a luat pe Moruțan. Dacă mie îmi place un fotbalist, atunci o să îl transfer”, a precizat  Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Gigi Becali și Valeriu Iftime s-au certat atunci când Gigi Becali a pus o clauză prin care încasa 100.000 de euro dacă jucătorul Mihai Roman, pe care l-a cedat la FC Botoșani, juca în meciul direct dintre cele două echipe. Valeriu Iftime a încercat fără succes să îl facă pe Gigi Becali să renunțe la clauza din contract, acesta fiind motivul de la care a pornit scandalul dintre cei doi oameni de afaceri. Mihai Roman, care nu a avut dreptul să joace,  a urmărit din tribune victoria obținută de fosta sa echipă.