Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali A REACȚIONAT DUR, după dezastrul Stelei în fața lui Dinamo: „Am aflat totul, ştiu totul, o să rezolv totul! Dacă nu voi reuşi, s-ar putea să mă las de fotbal!”
Gigi Becali A REACȚIONAT DUR, după dezastrul Stelei în fața lui Dinamo: „Am aflat totul, ştiu totul, o să rezolv totul! Dacă nu voi reuşi, s-ar putea să mă las de fotbal!”

Gigi Becali A REACȚIONAT DUR, după dezastrul Stelei în fața lui Dinamo: „Am aflat totul, ştiu totul, o să rezolv totul! Dacă nu voi reuşi, s-ar putea să mă las de fotbal!”

Dinamo a eliminat Steaua din Cupa Ligii, după ce s-a impus în tur cu 4-1, iar în retur a câştigat cu 3-1, în semifinalele competiției. Umilința suferită în fața „câinilor” l-a determinat pe patronul „roș-albaștrilor” să întoarcă armele către echipa sa.

Dinamo s-a impus în fața Stelei, în semifinalele Cupei Ligii cu scorul de 7-2, iar acest lucru l-a scos din minți pe Gigi Becali. Acesta a anunțat că dacă nu va reuși să remedieze situația la echipă, atunci va lua în calcul retragerea din fotbal. 

„Atât vă zic, o să rezolv imediat toate problemele astea, în câteva zile. O să vedeţi o altă Stea, o altă echipă de fotbal. Ştiu totul. Se întâmplă ceva şi o să aflu, asta v-am spus. Nu am spus? Am spus că e ceva, se întâmplă ceva. Am aflat totul, ştiu totul, o să rezolv totul. Nu vă pot spune ce. Vă las în ceaţă pentru că nu vă pot spune. Să rezolv situaţia înseamnă să iau titlul! Dacă nu voi reuşi asta, s-ar putea să mă las de fotbal! Nu e blocaj psihologic, sunt probleme pe care le cunosc, dar nu le pot dezvălui”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: