Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a luat distanță de cel mai tânăr membru al familiei. „Eu sunt câine cu mască?”
Gigi Becali a luat distanță de cel mai tânăr membru al familiei. „Eu sunt câine cu mască?”

Gigi Becali a luat distanță de cel mai tânăr membru al familiei. „Eu sunt câine cu mască?”

Latifundiarul din Pipera nu vrea să riște, deși spune că el nu poartă mască.

Gigi Becali are motive de îngrijorare mai mari decât cele legate de evoluțiile mediocre ale formației pe care o finanțează, FCSB. Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima dată, după ce fiica sa, Teodora, a născut o fetiță la data de 14 iunie. Era chiar ziua în care „roș-albaștrii” jucau un meci foarte important pentru viitorul în Liga I, împotriva rivalei CFR Cluj.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă”, spunea Gigi Becali după fericitul eveniment, care n-a fost umbrit nici măcar de eșecul înregistrat de FCSB, în Gruia, scor 0-1.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, mai afirma Becali.

Între timp, el a dezvăluit că nu prea a stat în apropierea nepoatei sale. Și asta din cauza coronaviruslui. Chiar dacă nu este speriat de virusul care a dat lumea peste cap, omul de afaceri nu vrea să riște și nu se apropie de copil.

„E Covid-ul ăsta, nu vezi? Mie nu mi-e frică, dar… M-am dus s-o văd de două ori și de la distanță, pentru că mie nu mi-e frică. M-ați văzut pe mine cu mască? Păi, ce? Eu sunt câine cu mască? Eu nu pun mască, dar mă feresc de copil. Adică… mă îmbolnăvesc eu și toată familia dacă e. Dar copilul… îl protejez pentru că nu se știe. Noi, oamenii mari dacă ne îmbolnăvim… Două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D, zinc și gata”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: