Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a ajuns în gura presei internaționale. „Vor scăpa de controversatul patron”
Gigi Becali a ajuns în gura presei internaționale. „Vor scăpa de controversatul patron”

Gigi Becali a ajuns în gura presei internaționale. „Vor scăpa de controversatul patron”

Un site din Serbia constată că Planici și Momcilovici abia așteaptă să plece de la FCSB.

Sârbii de la mozzartsport.com au aflat despre problemele pe care le au Bogdan Planici și Marko Momcilovici la FCSB. Salariile le-au fost tăiate și celor doi fotbalișt, care așteaptă să vină vara pentru a se despărți de gruparea „roș-albastră”. Un moment mult așteptat, notează sursa citată, pentru că sârbii vor scăpa de finanțatorul Gigi Becali.

„Contractul celor doi sârbi din București urmează să ajungă la final. Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță finalul sezonului, când vor pleca liberi de contract de la FCSB și vor scăpa de controversatul patron Gigi Becali.

Salariile lor au fost tăiate la modesta sumă de 485 de euro. Cei doi nu mai vor să sufere astfel de umilințe publice, așa că nu există nicio dilemă: odată ce sezonul va fi gata, aceștia își vor căuta angajamente noi.

Nu le va fi greu să își găsească echipe noi. Mai ales lui Planic. Fundașul de 28 de ani are trei oferte: gigantul turc Fenerbahce, Eintracht Frankfurt din Germania și formația rusă Ural Ekaterinburg. Toate vor să profite de faptul că lui Bogdan îi expiră contractul în vară și ca putea fi adus liber de contract. Adică nu vor fi nevoite să plătească niciun ban în schimbul lui”, notează sursa citată.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: