Evenimentul Zilei > Sport > Gică Popescu speră în revenirea lui Hagi la echipa națională: „O iubește ca pe o icoană”
Gică Popescu speră în revenirea lui Hagi la echipa națională: „O iubește ca pe o icoană”

Gică Popescu speră în revenirea lui Hagi la echipa națională: „O iubește ca pe o icoană”

Gică Popescu e convins că Gheorghe Hagi va ajunge din nou selecționer al reprezentativei României.

Numele lui Gică Hagi (și nu numai!) a fost tăvălit în noroi de oficialii Federației Române de Fotbal, după ce au decis să nu-l invite pe legendarul jucător la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, eveniment ce a avut loc în București, la Romexpo.

Trebuie să arătăm lumii fotbalului ce avem mai bun. La acest eveniment, Hagi trebuia să fie cap de listă alături de Mircea Lucescu, Adi Mutu, Cristi Chivu, Dan Petrescu, Mutu, Ienei, Piţurcă. Noi trebuie să fim mândri cu aceste nume, nu trebuie să-i ascundem.

Cei care au întocmit această listă nu au făcut un lucru care să le facă cinste. Nu a fost neglijență! A fost rea intenție!”, a spus „Baciul” la Digi Sport.

Imediat după acest episod, „Regele” a tunat și a spus că nu mai vrea să audă vreodată de echipa națională. Hagi se număra printre cei care puteau să-l înlocuiască pe Cosmin Contra, dar cei de la „Casa Fotbalului” au apelat la servciile lui Mirel Rădoi.

Are și Hagi o părere, dar faceți cum vreți. Nu mă mai băgați în niciun top că nu fac nimic. Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă (n.r. cu FRF). S-a pus capăt. Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să fac copii. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv”, tuna Hagi în urmă cu câteva zile.

La supărare, omul spune multe. Cred că este clar pentru toată lumea că naționala a fost icoana lui Gică Hagi. Iubește naționala și o va iubi. Și, la un moment dat, va sta pe banca naționalei”, a declarat Popescu vizavi de acest aspect.