"Regele" a evitat să tragă concluzii după prima etapă din acest sezon al Ligii I, spunând că abia după cinci runde îşi poate da seama cu adevărat despre plusurile şi minusurile tuturor echipelor.

Prima formaţie remarcată de "Rege" a fost echipa din Giuleşti: "Rapidul a impresionat. S-a văzut entuziasm în jocul lor". Hagi a avut puterea să recunoască meritele lui Victor Piţurcă în reconstrucţia Stelei. Deşi duşmănia celor doi este de notorietate, Hagi a avut puterea să remarce succesul "roşalbaştrilor": "Piţurcă a gândit bine din punct de vedere tactic. A vrut să câştige şi a reuşit. La Steaua s-au schimbat multe. E important că a pornit cu o victorie".

Real şi Barca în România

Hagi crede că echipele din Bucureşti se pot bate de la egal la egal cu rivalele din provincie: "Constat că a apărut o organizare superioară faţă de ceea ce era în trecut la echipele din Capitală, dar e bine să nu tragem concluzii pripite".

"Regele" munceşte pentru a consolida principalul său proiect, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi". El organizează super-turnee pentru juniori la Constanţa.

La echipele "under 17", formaţia sa se va lupta într-un patrulater cu Real Madrid, FC Barcelona şi Galatasaray. La nivel under 15 se va organiza Cupa Estului (17-21 august), la care sunt invitate Dinamo Kiev, Partizan Belgrad, Levski Sofia, Galatasaray, Dinamo Moscova, Legia Varşovia şi Academia de Fotbal "Ferenc Puskas".

"Deviza mea a fost dintotdeauna că nu venim pe lume doar să existăm, ci venim ca să câştigăm.“,

GHEORGHE HAGI, patron Academia "Gheorghe Hagi"