Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi a petrecut Crăciunul în Belgia, alături de Ianis. O nouă dezamăgire pentru român
Gică Hagi a petrecut Crăciunul în Belgia, alături de Ianis. O nouă dezamăgire pentru român

Gică Hagi a petrecut Crăciunul în Belgia, alături de Ianis. O nouă dezamăgire pentru român

Antrenorul echipei FC Viitorul i-a fost aproape fiului său, care nu trece printr-o perioadă fastă a carierei.

Gheorghe Hagi a profitat de vacanță și a plecat în Belgia, pentru a petrece Crăciunul alături de Ianis, fiul său, care în acest an n-a mai putut ajunge la Constanța.

lnternaționalul român a avut meci, azi, și fusese anunțat titular la Genk, în confruntarea pe care campioana en-titre a disputat-o pe teren propriu cu AS Eupen. Însă, Hagi jr. a luat loc pe banca de rezerve și nu a evoluat deloc.
Așa că Ianis l-a avut alături pe tatăl său și la stadion. Cei doi s-au fotografiat lângă brad, iar Hagi junior a postat pe contul de Instagram.

„Cu prilejul Crăciunului și Anului Nou, vă dorim din suflet sănătate, fericire și împlinirea celor mai nobile gânduri”, a scris mijlocașul, care a adunat la această poză 37.000 de likeuri.

O jumătate de an dezamăgitoare în Belgia

Hagi și Gică Popescu i-au fost alături lui Ianis, la trecerea din anul 2016 în 2017, atunci când fotbalistul era legitimat la Fiorentina și nu reușea să se impună la gruparea toscană. În ultima jumătate de an, el a trecut printr-o situație asemănătoare.

A început ca titular la Genk, dar și-a pierdut repede acest statut și a ajuns pe banca de rezerve, având apariții sporadice și fără mari realizări.

Altfel, în cadrul unei campanii umanitare, Liga Belgiană de Fotbal a scos la licitație tricourile tuturor jucătorilor de la 16 echipe din prima ligă. Cel al lui Ianis Hagi a plecat de la 89 de euro și a ajuns la prețul de 264 de euro, fiind al 5-lea ca interes, într-un top ce include jucătorii formației Genk.
Cel al lui Vladimir Screciu, coechipier cu Hagi junior a ajuns la 114 euro. Ca valoare, mai sus este echipamentul lui Denis Drăguș, de la Standard Liege – 139 de euro.