Fostul fotbalist este stabilit de peste 20 de ani în Spania și locuiește la Madrid.

Gică a recunoscut că ignoră interdicțiile autorităților și iese din când în când din casă pentru a face câteva alergări în jurul casei.

„Mie îmi place să mă duc, să alerg, să ies. Eu sunt căpriță, mai de munte. Stau în casă de patru zile şi nu îmi convine. Dacă mă duc și după pâine mă ceartă copilul. Trebuie să luptăm, mergem înainte”, a declarat „Grande” .

Fostul star al Craiovei a explicat cum a încercat să „dribleze” interdicțiile și cum a fost prins de autorități, dar a scăpat fără amendă. „Nu-i așa grav”

„Eu mă duc să alerg şi să fac un pic de efort. Mă mai ascund, dar tot te prind, este foarte multă poliție în Spania, a intervenit şi Armata. Pe mine m-au oprit și m-au trimis acasă”, a spus Craioveanu.

Fostul fotbalist crede că pandemia de coronavirus nu e ceva foarte grav.

„Am vorbit cu doctorul de la Getafe, nu-i așa grav, este mai multă panică. Șansele de a muri sunt mai mici decât la o gripă comună. Cred că au nevoie între două și trei săptămâni pentru a ajunge la un stadiu acceptabil. Cred că fotbaliştii vor putea reveni cu toții, fără discuții”, a mai declarat acesta, potrivit libertatea.ro