Ghinion cu carul. A mostenit 100 de milioane de lire, dar nu poate sa faca nimic cu banii dintr-un motiv banal

Ghinion cu carul. A mostenit 100 de milioane de lire, dar nu poate sa faca nimic cu banii dintr-un motiv banal

Claudia Moretti, din Italia, a moştenit o casă, dar şi 100 de milioane de lire după moartea unchiului său. Din păcate, femeia nu se poate folosi de bani.

Unchiului Claudiei i-a plăcut să agonisească, iar în timul vieţii a strâns 100 de milioane de lire italiene, bani pe care i-a păstrat într-un seif. Bărbatul a trecut în nefiinţă în urmă cu câteva zile, iar nepoata sa s-a ocupat de funerarii. După înmormântare, Claudia a mers în casa unchiului său, unde a găsit seiful cu bani. Ea a fost extrem de bucuroasă, însă când a mers la bancă să schimbe banii s-a lovit de un refuz categoric. Angajaţii Băncii Naţionale din Italia i-au spus că banii nu au nicio valoare. În 1 ianuarie 2002, băncile au pus un termen limită pentru schimbarea lirelor italieneşti în euro. Timpul a expirat în şase decembrie 2011. Dintre toate cele 18 ţări din zona euro, Italia a avut un termen strict. Finlanda, Franţa şi Grecia au trecut în zona euro în 2012.

Băncile centrale a nouă ţări din zona euro, inclusiv Germania și Irlanda,nu au stabilit nicio limită pentru schimbul de bancnote vechi la cele noi. Un cititor Dailymail.co.uk i-a sugerat Claudiei Moretti să vândă fiecare bancnotă, poate în acest fel se va alege cu ceva bani. Articole populare: Urmăreşte imagini cu modelul răpus de cancer Click să vezi imagini incredibile care s-au tuns la zero pentru prietena lor bolnavă de cancer TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Reţeaua mafioţilor care a vândut românilor carne alterată
  • Moscova cere ca Ucraina să nu adere la UE sau NATO
  • Universitatea Harvard a anunţat o descoperire EPOCALĂ, prevazută de EINSTEIN: Sfântul Graal al cosmologiei

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Descoperire controversată. Cui îi aparţine CRANIUL de EXTRATERESTRU / GALERIE FOTO
  • Jacky Kennedy în ţinută de PLAJĂ, într-un SELFIE de acum 60 de ani | FOTO
  • MISTERELE ISTORIEI: De la Triunghiul Bermudelor, la Giulgiul din Torino | GALERIE FOTO