Evenimentul Zilei > Monden > Gheorghe Turda, accident în lift! Care este acum starea cântărețului
Gheorghe Turda, accident în lift! Care este acum starea cântărețului

Gheorghe Turda, accident în lift! Care este acum starea cântărețului

Cunoscutul interpret de muzică populară Gheorghe Turda a avut parte de un concediu de coșmar. Artistul se simte norocos că e în viață

Aflat în concediu în Cambogia, alături de un grup de români, Gheorghe Turda a trecut prin clipe de coșmar. Totul s-a întâmplat în liftul hotelului din Cambogia, după cum povestește chiar îndrăgitul rapsod, pentru click.ro: „Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie managerului hotelului în care suntem găzduiţi.” Turda a explicat ce s-a întâmplat, de fapt: „În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul. ” Din fericire, artistul a scăpat cu bine din acest necaz.

În vârstă de 71 de ani, Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică popular. A dat concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee în toată lumea. Turda vorbește și cântă, în afară de limba română, în italiană, engleză, franceză și rusă.