Evenimentul Zilei > Sport > Gheorghe Hagi, declarație emoționantă la revenirea în țară: „N-am avut lacrimi în ochi, era frig”
Gheorghe Hagi, declarație emoționantă la revenirea în țară: „N-am avut lacrimi în ochi, era frig”

Gheorghe Hagi, declarație emoționantă la revenirea în țară: „N-am avut lacrimi în ochi, era frig”

Gheorghe Hagi a vorbit despre fiul său, Ianis, după ce a revenit în țară. „Regele” a fost plecat la Glasgow, pentru a-și vedea băiatul la lucru

Gheorghe Hagi a asistat la meciul câștigat de Glasgow Rangers, joi, în „șaisprezecimile” Ligii Europa, în fața portughezilor de la Braga, scor 3-2, și l-a văzut pe fiul său, Ianis, marcând două goluri. La revenirea în țară, „Regele” a spus că nu i-au dat lacrimile, după reușitele mijlocașului, deși camerele la TV l-au surprins ștergându-și ochii.

„Aţi văzut şi voi, e în formă, joacă bine şi e fericit. Cred că şi-a găsit echipa ideală, clubul ideal şi îi merge bine. Nu, nu am avut lacrimi în ochi, era frig.

Bravo lui Ianis, bravo echipei, au făcut un meci fantastic, au întors rezultatul şi au şansă acum la calificarea în optimile de finală. Dar mai bine vorbiţi cu el, deja a crescut mare, e al vostru. Am vorbit și cu Gerrard înaintea meciului”, a declarat Hagi.