Gheorghe Funar: "Laszlo Tokes nu există. E Satana în haine preoţeşti!"

Gheorghe Funar: "Laszlo Tokes nu există. E Satana în haine preoţeşti!"

În încercarea de a reveni în atenţa publică, PRM-iştii sar la Laszlo Tokes. De la conferinţa judeţeană a PRM Bihor, secretarul general al formaţiunii, Gheorghe Funar, a cerut ca europarlamentarul să fie expulzat pentru că este "duşman al statului român" şi l-a etichetat drept "Satana în haine preoţeşti".

"Individul ăsta, Satana îmbrăcat în haine preoţeşti, nu este Laszlo. Nu există Laszlo Tokes cetăţean al României", a reclamat Funar fluturând ca "dovadă" mărturia sa de fost membru al Biroului Electoral Central, ipostază în care a văzut că numele din buletin al europarlamentarului ar fi de fapt Ladiszlau.

"Este altă şmecherie. Ce declară Laszlo Tokes, ce spune Laszlo Tokes nu are nicio consecinţă penală. În momentul în care îl caută Parchetul şi primeşte citaţia, el arată cartea de identitate unde scrie Ladiszlau Tokes. Laszlo Tokes nu poate fi tras la răspundere penală pentru că nu există", s-a arătat Funar revoltat, după declaraţiile recente ale pastorului.

Mai mult, Funar a susţinut că Tokes ar trebui expulzat pentru că este "duşman al statului român, care acţionează de 21 de ani pentru dezmembrarea teritorială a României", iar Cosntotuţia schimbată aşa încât minorităţile să nu mai aibă dreptul din start la un număr de deputaţi. "Tokes expulzat. Şi vine vremea. Regimul Băsescu l-a ajutat să fie europarlamentar. Şi uitaţi ce face", s-a plâns secretarul general al PRM.

Ne puteți urmări și pe Google News