Evenimentul Zilei > Actualitate > Gheorghe Falcă, petrecere de adio cu mii de invitați
Gheorghe Falcă, petrecere de adio cu mii de invitați

Gheorghe Falcă, petrecere de adio cu mii de invitați

Gheorghe Falcă va organiza, în această seară, o mare petrecere, la care a invitat câteva mii de persoane

 Gheorghe Falcă va organiza, în această seară, o mare petrecere, la care a invitat câteva mii de persoane. Va fi o mega-petrecere prin care fostul edil al Aradului își va lua rămas-bun de la colegi, parteneri de afaceri și membrii de partid. Cheful, care va avea loc în comuna Vladimirescu, va fi oferit de Falcă, în cinstea celor 15 ani petrecuți în administrație locală, ani în cursul cărora a condus orașul Arad. Totodată, invitații fostului edil vor sărbători și începutul altor 5 ani în care organizatorul va reprezenta, la Bruxelles – în Parlamentul European, atât orașul Arad, cât și România. Conform unor informații locale, la acest chef măreț sunt așteptați între 4.500 și 6.000 de invitați proveniți din toate mediile, de la administrație, până la politică și afaceri. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Falcă a organizat și o recepție cu toți angajații din Primăria Arad, recepție care s-a desfășurat la Palatul Cultural din oraș.

Încă de luna trecută, Falcă a anunțat că, după ce va primi mandatul de europarlamentar va renunța la funcția de primar al Aradului, oraș pe care-l conduce de 15 ani: ,,După ce primesc mandatul de europarlamentar, în 30 de zile trebuie să optez. Eu voi opta pentru mandatul de europarlamentar și o să prezint un raport orașului, un raport cu ce am făcut în cei 15 ani de mandat, am fost ales de patru ori. Conform legii, trebuie să-ți primești mandatul, nu-și dă nimeni demisia, ci este o procedură, se renunță la mandatul de primar în 30 de zile”

Primarul Gheorghe Falcă va organiza, în această seară, o mega-petrecere la care a invitat câteva mii de participanți. Va fi un chef măreț, prin care fostul edil al Aradului își va lua rămas-bun de la colegi, parteneri de afaceri și membrii de partid. Petrecerea, care va avea loc în comuna Vladimirescu, va fi dat de Falcă, în cinstea celor 15 ani de administrație locală, în cursul cărora a condus orașul Arad. Totodată, invitații lui Falcă vor sărbători și începutul altor 5 ani în care organizatorul va reprezenta, la Bruxelles – în Parlamentul European, atât orașul Arad, cât și România. Conform unor informații locale, la această mega-petrecere sunt așteptați între 4.500 și 6.000 de invitați proveniți din toate mediile, de la administrație, la politică și afaceri. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Falcă a organizat și o recepție cu toți angajații din Primăria Arad, recepție care s-a desfășurat la Palatul Cultural din oraș.

Încă de luna trecută, Falcă a anunțat că, după ce va primi mandatul de europarlamentar va renunța la funcția de primar al Aradului, oraș pe care-l conduce de 15 ani: ,,După ce primesc mandatul de europarlamentar, în 30 de zile trebuie să optez. Eu voi opta pentru mandatul de europarlamentar și o să prezint un raport orașului, un raport cu ce am făcut în cei 15 ani de mandat, am fost ales de patru ori. Conform legii, trebuie să-ți primești mandatul, nu-și dă nimeni demisia, ci este o procedură, se renunță la mandatul de primar în 30 de zile.”