Evenimentul Zilei > Actualitate > Gheorghe Dincă, înregistrat pe ascuns când dădea ordine familiei sale: Nu vorbiți cu nimeni nimic!
Gheorghe Dincă, înregistrat pe ascuns când dădea ordine familiei sale: Nu vorbiți cu nimeni nimic!

Gheorghe Dincă, înregistrat pe ascuns când dădea ordine familiei sale: Nu vorbiți cu nimeni nimic!

Noi dezvăluiri apar în dosarul celebrului Monstru din Caracal. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă a fost înregistrat pe ascuns și în momentul în care a avut dreptul să se întălnească în arest cu membrii familiei sale.

În momentul în care s-a întâlnit cu familia sa, Gheorghe Dincă le-a spus: „Nu trataţi treburile cu indiferenţă şi tu şi Flori, că de aia am zis că trebuie. Şi să fie mami acolo, în caz că nu sunteţi, rămână cineva acolo”. Cel mai probabil este vorba despre locuința sa, care trebuie păzită în permanență.

Apoi a continuat cu sfaturile: „Pe tine te cheama Dincă Gheorghe Daniel, nu ai nicio treabă cu tata, şi tu şi mama. Sunteţi cu mine şi nu m-aţi uitat. Domnule, e tata şi asta e, dar în rest, nu e tata”. Un îndemn ca membrii familiei să se disocieze de el, dar fără să-l renege. O strategie care arată șiretenia lui Gheorghe Dincă.

Finalul este elcovent: „În rest nu vă feriţi, n-aveţi nicio treabă, nu vorbiţi cu nimeni nimica, că lumea e perversă şi înfloresc, nu-i vorba că spui ceva, dar nu ai probă.”

Potrivit rechizitoriului întocmit de DIICOT, nu a fost singura dată când acesta a fost înregistrat. În celulă s-au monitorizat toate conversațiile pe care Gheorghe Dincă le-a avut cu colegii săi. Iată câteva exemple.

„Conversaţie din data de 26.10.2019, începând cu orele 01:10:52.

Dincă Gheorghe: Păi stai să-ţi spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt.

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: Înţălegi? Am vrut să învelesc în sârmă…să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă omule, eu o duc la Olt…pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi…oho, am luat-o şi ţup!’ (onomatopee)

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE